Schoolkamp op de Boerhaarshoeve

Op de Boerhaarshoeve vind je alle ingrediënten voor een super schoolkamp! Fijne accommodaties, leuke activiteiten en een prachtige omgeving. In de voorbereiding van het schoolkamp denken we ook graag mee. Heb je je eigen programma al helemaal klaar of maak je gebruik van onze activiteiten? Koken jullie zelf of laat je dat ons lekker doen? Het kan allemaal. 

Het budget schoolarrangement is een scherp geprijsd arrangement bestaande uit twee overnachtingen, twee maaltijden en outdoor activiteit naar keuze. 

2 overnachtingen in één van onze accommodaties waarbij jullie zelf zorgen voor het programma en de maaltijden. 

De Boerhaarshoeve biedt een betaalbaar verblijf met ontzettend veel mogelijkheden. We denken graag mee om er een geslaagd kamp van te maken! 

Schoolsurvival: een stoer schoolreisje waarbij educatie, beleven en fysieke beweging centraal staan. Afsluiten met kampvuuravond!

De Boerhaarshoeve heeft een ruime keuze aan arrangementen voor een onvergetelijk schoolkamp. Van een eenvoudig arrangement met alleen overnachtingen tot een volledig gevuld programma. Het Budget Schoolreis arrangement wordt het vaakst gekozen. 

Niet alleen basisscholen kunnen bij ons terecht. Ook middelbare scholen en het beroepsonderwijs zijn van harte welkom. We hebben verschillende accommodaties. Met een combinatie van die accommodaties kunnen we ook grote groepen op het terrein ontvangen. De Boerhaarshoeve is geschikt voor groepen tot 200 personen.

Wil je meer weten, of ben je op zoek naar iets bijzonders? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je graag om er een geweldig schoolkamp van te maken.

Deze groepsaccommodaties zijn geschikt voor een schoolkamp!

Groepsaccommodaties