Familieweekend in Drenthe

Tijd voor het jaarlijkse familie of vrienden weekend? Trek er eens op uit in de mooie Drentse natuur. De Boerhaarshoeve is hier de ideale uitvalsbasis voor. Niet alleen is de Boerhaarshoeve gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, ook zijn er allerlei leuke en actieve activiteiten te doen en bieden onze groepsaccommodaties sfeervolle gezamenlijke ruimtes waar jullie als groep gezellig samen kunnenkomen om te eten, te kletsen, een spelletje te spelen of misschien zelfs wel een leuke pub quiz of karaoke avond te doen.

Een volledig verzorgd weekend

Op vrijdag vanaf 16.00 uur komt u bij ons aan en kunt u genieten van een heerlijk rustig begin van uw verblijf. Neem een hapje en een drankje op ons ruime terras en geniet samen met uw groep van de prachtige en sfeervolle omgeving. Op de zaterdagochtend geniet u van een stevig Drents ontbijt en vervolgens neemt u deel aan een gezellige groepsactiviteit die geschikt is voor alle leeftijden.

De middag is ter vrije besteding en ’s avonds wordt u verwend met een uitgebreide barbecue of dinerbuffet en een kampvuur om in alle rust de dag door te nemen. Op de zondagochtend na het ontbijt kunnen wij u een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger of het Herinneringscentrum Westerbork aanbevelen. Ook het Museumdorp Orvelte en het Boomkroonpad in Drouwen zijn een bezoek meer dan waard.

Het arrangement

 • 2x Overnachting
 • 2x Ontbijt
 • 1x Uitgebreide barbecue of Dinerbuffet
 • 1x Kampvuur
 • 1x (Outdoor) activiteit met een keuze uit bijvoorbeeld:
  • Letterboxen ‘Rondje Grolloo’
  • Bössel Gooi’n
  • Dropping met onze trekkertram

Prijzen

Volwassenen € 110,-
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 70,-
Kinderen 0 t/m 4 jaar Gratis

 *Dit arrangement is geldig van april t/m september. Uitgezonderd de feestdagen.
*Prijzen zijn geldig voor groepen vanaf 45 personen in onze groepsverblijven.
*Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,30 p.p.p.n.

Huurvoorwaaren & huisregels

Bekijk de groepsaccommodaties van de Boerhaarshoeve

Groepsaccommodaties